Klarenbeekseweg 41
7381 AB Klarenbeek

Tel: +316 469 182 17
Mail: info@colombiantaste.nl
Bezoek alleen op afspraak

Veel Gestelde vragen

Hier vindt je de meeste gestelde vragen!

Wie is onze doelgroep?

Colombian Taste richt zich met haar activiteiten specifiek op het leveren van foodtrucks catering service aan bedrijfsfeesten, (festival)bruiloften of verjaardagsfeesten. Catering service leveren wij uitsluitend aan evenementen waarbij de organisatoren op voorhand de eet- en drinkwaren afrekenen.

Foodtruck leverenwij aan evenementen waarbij de gasten van de desbetreffende evenementen zelf dienen af te rekenen.

Wat moet ik doen als ik een foodtruck/catering wil boeken voor mijn event?

Klik op de link ‘Vraag informatie aan’. Je komt vervolgens uit op een formulier waar je alle details van je event kunt invullen. Zodra wij deze aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden en het afgeven van een prijsindicatie. 

Vraag informatie aan

Hoe werkt de betaling?

Op het moment dat je je foodtruck/catering boeking definitief vastlegt, vragen wij om een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Vervolgens zal Colombian taste deze aanbetaling verrekenen op de eindfactuur; maar dit gebeurt pas na afloop van jouw event, om er zeker van te zijn dat alles compleet naar wens is verlopen.

Wat als er toch meer gasten komen dan oorspronkelijk aangegeven?

De door jou geboekte foodtruck/catering service zijn voorbereid op het aantal opgegeven gasten. Colombian taste kan geen garantie afgeven dat wij in staat zijn om extra gasten van eten te voorzien. Als wij instaat zijn om extra gasten te bedienen, zullen de extra afgenomen producten op de eindfactuur worden doorberekend.

Wat als ik mijn event wil verzetten of annuleren?

Wanneer je besluit om je event te verzetten, zullen wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de door jouw gekozen foodtruck/catering service op de nieuwe datum beschikbaar is. In het geval dat dit niet mogelijk is, wordt de annuleringsregeling van Colombian Taste van kracht.

Hoeveel tijd is er beschikbaar om te beslissen welke foodtruck ik ga boeken?

Als wij een prijsindicatie hebben afgegeven, gaan wij de opgegeven datum vasthouden tot aan 5 werkdagen vanaf de datum van afgifte. Als je binnen deze 5 werkdagen je boeking niet definitief vastgelegd, zullen wij genoodzaakt zijn om de datum weer vrij te geven voor het aannemen van eventuele nieuwe boekingen. Een foodtruck/Catering wordt pas als ‘geboekt’ beschouwd zodra de offerte van Colombian Taste is geaccepteerd en de aanbetaling van 50% door ons is ontvangen. Wij raden je hierom aan om niet te lang te wachten met het nemen van een beslissing, zo ben je ervan verzekerd dat de door jou gekozen foodtruck/Cateringservice op jouw event komt te staan.

Wat kost het huren van een foodtruck/Cateringservice?

De prijs voor het inhuren van een Foodtruck/Catering hangt af van diverse factoren; gewenste menu, de reisafstand, het aantal gasten en de tijdsduur van je event. Indien je alle velden hebt ingevuld op het formulier onder ‘Vraag informatie aan’, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en je een indicatieprijs te geven.

Wel raden wij bij voorbaat aan om rekening te houden met een minimumbedrag van € 800,- (dit bedrag is inclusief de chef van de foodtruck/catering en diens gerechten). Dit heeft te maken met het minimum aantal gasten dat voor een foodtruck/catering nodig is.

Wat heeft een foodtruck nodig op locatie?

Tijdens een event hebben wij op locatie toegang nodig tot stroom en een toilet. Vaak zal er ook toegang nodig zijn tot stromend water.  Colombian taste zorgt voor eigen bestek en toebehoren. Als je gasten zit plekken nodig hebben tijdens het eten, dien je wél zelf zorg te dragen voor stoelen en/of tafels.

Wat voor eten is er beschikbaar?

Het assortiment van Colombian taste is rijk aan diversiteit. Wij zijn bereid om klanten met specifieke wensen tegemoet te komen. Ook is het zelfs mogelijk een compleet Colombiaans menu samen te stellen aan de hand van je wensen.

Kom in contact